Gezond bedrijf

Een gezond bedrijf begint bij een gezonde werknemer!

Een bedrijf waar de werknemers lekker in hun vel zitten is productiever en heeft een lager ziekteverzuim. Wilt u, als bedrijf, uw werknemers stimuleren tot een gezondere leefstijl?

Diëtistenpraktijk Saenland kan bij bedrijven voorlichtingen verzorgen op het gebied van  voeding en leefstijl. Ook kan de diëtist op uw bedrijf komen voor een individueel voedingsadvies voor uw werknemers.

Wat kan de diëtist voor uw bedrijf betekenen:

  • Diëtist op locatie: individuele begeleiding van uw werknemers op uw locatie of een inloopspreekuur voor wegen en meten inclusief een kort advies.
  • Voorlichting op locatie: geven van voorlichting over voeding en gezondheid op uw locatie. Specifieke onderwerpen op aanvraag.
  • Screening van uw bedrijfskantine of restaurant.

Specialisatie van de diëtist: voeding bij onregelmatige werktijden en fysiek zware arbeid.  

Voor meer informatie of een offerte aanvraag kunt u contact opnemen via tel. nr. 075-6154019, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier.

Gezonde school

De interactie met de kinderen is leuk en het is goed om te zien dat het onderwerp voeding ook leeft onder kinderen.

Kinderen kunnen niet vroeg genoeg bewust gemaakt worden van het belang van goede voeding en een gezonde leefstijl. Als kinderen op jonge leeftijd een gezonde manier van
leven hebben aangeleerd, is de kans groot dat ze hiermee doorgaan als ze volwassen zijn. Goed eten is nodig om te groeien, lekker te kunnen ravotten maar ook om goed te kunnen presteren. Als kinderen naar de middelbare school gaan worden ze zelfstandiger, maken eigen keuzes, eten vaak ongezonder en bewegen minder. Wilt u aandacht besteden aan gezond eten en bewegen op uw school (basisschool/middelbare school)?

Diëtistenpraktijk Saenland kan bij u op school een voorlichting geven over gezonde voeding en bewegen, afgestemd op leeftijd en niveau van de kinderen. Op een interactieve manier worden kinderen bewust gemaakt van het belang van gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Ook is het mogelijk dat de diëtist bij
u op school komt voor individuele begeleiding van de kinderen.  

Voor meer informatie of een offerte aanvraag kunt u contact opnemen via tel. nr. 075-6154019, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier.

Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden voor bedrijven of scholen, graag verneem ik uw wensen.