“Helpt speltbrood bij mijn darmklachten?” Dit is één van de vragen die te horen zijn in de radiospotjes van Dieet Dit - Dieet Dat.

Diëtistenpraktijk Saenland sluit zich aan bij het project Dieet Dit – Dieet Dat Diëtistenpraktijk Saenland sluit zich aan bij het project Dieet Dit – Dieet Dat Diëtistenpraktijk Saenland sluit zich aan bij het project Dieet Dit – Dieet Dat Diëtistenpraktijk Saenland sluit zich aan bij het project Dieet Dit – Dieet Dat Diëtistenpraktijk Saenland sluit zich aan bij het project Dieet Dit – Dieet Dat

Op 19 september, De Dag van de Diëtist, is de campagne Dieet Dit - Dieet Dat van start gegaan. Deze campagne laat zien dat ieder mens uniek is en dat de persoonlijke voedings- of dieetadviezen van de diëtist het verschil kunnen maken. Een diëtist weet immers het beste welke voedingsmiddelen bij iemand passen. Het kan daarom best zo zijn, dat de adviezen voor twee personen met hetzelfde ziektebeeld totaal anders zijn. Voeding is heel persoonlijk!                                                   

De campagne richt zich op 5 doelgroepen, mensen die zwanger zijn of willen worden, mensen met maag- en darmproblemen, kanker, hart- en vaatziekten of diabetes. Maar ook voor mensen met andere klachten of aandoeningen is de diëtist de aangewezen persoon om zich toe te wenden. Denk bijvoorbeeld aan, ondervoeding, overgewicht, COPD, voedselallergie, kinderen en voeding, kauw- en slikproblemen, eetstoornissen, sportvoeding, nierziekten,………………. noem maar op.

De diëtist is er voor iedereen!

Voor grote en kleine vragen/klachten, voor volwassenen en kinderen, bij ziekte en gezondheid, de diëtist zorgt voor een voedingsadvies dat bij je past, gezond, gevarieerd en vooral lekker is! 

Diëtistenpraktijk Saenland sluit zich aan bij het project Dieet Dit – Dieet Dat.

Voor meer informatie over de campagne Dieet Dit – Dieet Dat zie website: http://www.dieetditdieetdat.nl

De beroepsvereniging voor verloskundigen, de Maag Lever Darmstichting, het Diabetesfonds, de Hartstichting en het Voedingscentrum ondersteunen de campagne.